Kennisportal
Kennisportal is een kennisplatform met een focus op de brede doelgroep Business en IT.

Wilt u zorgen dat uw bedrijf sneller innoveert?

Laat IT werken voor uw business!

Wilt u zorgen dat uw bedrijf sneller innoveert? En wilt u weten hoe u dit kunt doen met behulp van de nieuwste IT-middelen? Nieuwe oplossingen en toepassingen worden niet altijd door uw eigen IT-afdeling geboden. Soms is de kennis simpelweg niet in huis of is er niet genoeg tijd om nieuwe toepassingen te implementeren. Wij leggen uit hoe u de Cloud in kan zetten om uw business te laten innoveren.

Naar de Cloud

Met Cloud-diensten draaien applicaties niet meer lokaal, maar vanuit wereldwijde datacenters. Nog steeds zijn er veel grote bedrijven die geen gebruik maken van de Cloud. En dat is zonde, want de Cloud biedt talloze mogelijkheden, zoals het aanbieden van diverse oplossingen en services, om snel innovatieve applicaties te realiseren. Denk hierbij bijvoorbeeld aan toepassingen die gebruik maken van tekst-, foto- of spraakherkenning.

Machine learning

Een mooi voorbeeld van het inzetten van machine learning is het gebruik maken van fotoherkenning voor het afhandelen van schades. Wanneer er een foto binnenkomt van een schade, herkent de slimme software welke auto dat is, welk bouwjaar en hoeveel deze auto nu waard is. Zo kan een schadebedrag worden bepaald. Machine learning is een technologie die zeer ingewikkeld is om zelf te bouwen, maar die op deze manier eenvoudig gebruikt kan worden.

Machine learning voor fotoherkenning schade

Hulp van specialisten

Ook al bezit uw bedrijf over een grote IT-afdeling, dat betekent niet dat specifieke expertise intern aanwezig is. Veel organisaties ontwikkelen zelf geen applicaties. Door innovatieve applicaties snel in de Cloud te laten ontwikkelen, sluiten ze naadloos aan op de huidige en toekomstige behoeften van uw organisatie. Met een goede implementatie en adoptie zullen uw medewerkers gewend raken aan het gebruik van de nieuwe toepassingen, waardoor uw

Kosten optimaliseren

Door van Cloud-services gebruik te maken, kunt u veel kosten besparen. U betaalt niet meer voor het aanschaffen van applicaties, hardware en beheer, maar alleen voor het werkelijke verbruik van de diensten die u afneemt. U kunt met behulp van deze diensten proposities of nieuwe producten sneller en goedkoper testen, zonder te hoeven investeren in de eigen IT-infrastructuur. Hierdoor wordt innovatie gestimuleerd en worden kosten geoptimaliseerd binnen uw organisatie.

Op naar de toekomst

Wilt u ook door de inzet van de Cloud sneller innoveren? ETTU helpt u graag. Door middel van onze blog zullen we de komende maanden onze kennis delen en uw vragen beantwoorden. In de volgende artikelen leert u meer over hoe de Cloud u kan helpen in betrekken van klanten, het verbeteren van producten en diensten, het betrekken van medewerkers en het optimaliseren van processen. Benieuwd? Schrijf u in voor onzeblog update!