Kennisportal
Kennisportal is een kennisplatform met een focus op de brede doelgroep Business en IT.

Wil jij ook sneller inzicht in de resultaten van jouw organisatie?

Ga aan de slag met geïntegreerde bedrijfssoftware

De afgelopen 5 jaar is jouw organisatie razendsnel gegroeid. Waar je ooit met 3 mensen een klein kantoor deelde, zit het bedrijf nu in een groter pand met 10 medewerkers. De zaken gaan goed en ook de toekomst ziet er rooskleurig uit. Er is maar één ding wat je dwarszit: hoe krijg je goed inzicht in de bedrijfsresultaten en bedrijfsvoering? Je hoort jouw medewerkers vaak mopperen over het dubbel invoeren van documenten in verschillende systemen en zelf wil je met één druk op de knop weten hoeveel offertes er open staan. Maar dat lukt niet…

Kiezen voor geïntegreerde software

Herken je deze situatie? Je bent zeker niet de enige! Veel mkb’ers worden geconfronteerd met de beperkingen van hun systemen en gaan op zoek naar een passende oplossing. Wil jij bedrijfssoftware die je kan koppelen aan Outlook en Excel? Bedrijfssoftware die data van sales, magazijn en boekhouding samenbrengt in één systeem? Dan is deze webcast wat voor jou. In 30 minuten laten Jarno Treur van QBS Group en Shivani Ramcharan van Microsoft jou zien hoe de speciale mkb-oplossing Microsoft Dynamics 365 Business Central jouw onderneming naar een hoger niveau tilt.

Laat je in deze webcast bijpraten over:

  • Waarom heb je geïntegreerde bedrijfssoftware nodig?
  • Wat is geïntegreerde bedrijfssoftware en wat kan het precies?
  • Wat is Microsoft Dynamics 365 Business Central?
  • Wat betekent deze software voor jouw organisatie?
  • Hoe kan ook jij kunstmatige intelligentie inzetten in jouw bedrijf?
  • Hoe werkt Business Central in de praktijk?

Benieuwd hoe Microsoft Dynamics 365 Business Central werkt? Wil je zien hoe snel je vanuit Outlook een offerte stuurt die onmiddellijk gekoppeld wordt aan jouw voorraadbeheer? Of hoe de ingebouwde kunstmatige intelligentie jou helpt met het maken van betere beslissingen? Bekijk dan snel deze webcast en ontdek de mogelijkheden voor jouw bedrijf.

 

Bekijk Webcast