Kennisportal
Kennisportal is een kennisplatform met een focus op de brede doelgroep Business en IT.

Why are companies moving beyond email?

De evolutie van Social Business en samenwerking

Het succes van e-mail en daarnaast ook de uitdagingen, komen voort uit de grote veranderingen in de bedrijfsactiviteiten. De technologische evolutie zorgt voor een continue verandering in hoe zaken worden gedaan en daarbij stijgt het tempo met de tijd. Elke grote verandering zorgt voor nieuwe eisen in de zakelijke communicatie. E-mail kan zich op dit gebied snel en makkelijk aanpassen.

Waarom is e-mail tot nu toe succesvol?

  • Het is een efficiënt mechanisme voor het distribueren van informatie.
  • Vroeger lag de nadruk meer op face-to-face communicatie en minder op social sharing of groepssamenwerking.

Enterprise Social Software
Het gebruik van e-mail in de huidige sociale en samenwerkende organisaties gaat uiterst moeizaam. E-mail kan een enorme belemmering zijn voor zowel individuele als team productiviteit en beïnvloed de hele organisatie. Veel organisaties raken gefrustreerd door het gebruik van e-mail als de primaire communicatie en samenwerkingssysteem.

Enterprise Social Software (ESS) is gebouwd om grote hoeveelheden collaboratieve betrokkenheid en conversatie te beheren en te distribueren onder teams en projectgroepen. Enterprise Social Software is gebaseerd op ideeën van de populaire sociale netwerking sites zoals, Facebook en LinkedIn. Maar de applicatie is geschikt voor organisaties, dat wil zeggen: veilig, privé, collaboratief en de integratie is gebruiksvriendelijk voor organisaties.

Voordelen van een Enterprise Social Software platform
Wat zijn de voordelen van een Enterprise Social Software platform? Hieronder een aantal voordelen op een rijtje:

  • Het stimuleren van interne productiviteit door betere samenwerking en uitwisseling.
  • Hogere responsiviteit en agility in de bedrijfsresponse.
  • Co-creatie en ontwikkeling van nieuwe documenten en ideeën.

Download vrijblijvend de volledige whitepaper over Enterprise Social Software in plaats van e-mail. Lees meer over de uitdagingen van e-mail gebaseerde communicatie en de karakteristieken van Enterprise Social Software.

 

Download de whitepaper
Download