Kennisportal
Kennisportal is een kennisplatform met een focus op de brede doelgroep Business en IT.

Whitepaper: In 8 stappen naar modern werken

Een moderne werkplek is niet langer een eigen stoel, achter een eigen bureau met een eigen computer. Nee, een moderne werkplek reist met je mee, doordat je altijd en overal kunt werken en samenwerken op jouw favoriete device. Sommige organisaties hanteren al een cloud-only strategie om dit mogelijk te maken, maar voor veel bedrijven is dit nog niet zo eenvoudig. Voor dergelijke bedrijven is een geleidelijke overgang naar een moderne werkplek aan te raden.

In onderstaande whitepaper worden 8 stappen beschreven die je helpen bij de overgang naar een moderne werkplek voor jouw organisatie. Het gaat je helpen om je werknemers de werkplek te bieden die ze verwachten in een tijd van smartphones en smartwatches.

Het traject begint bij het in kaart brengen van processen, wensen en behoeften. Pas als je weet hóe je medewerkers hun werk doen, waarom ze hun werk zo doen en hoe ze slimmer en beter denken te kunnen werken, pas dan kun je de juiste keuzes maken voor de perfecte moderne werkplek.

 

Download de whitepaper

Met deze download gaat u akkoord met de Privacy Statement van Kennisportal.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

MostWare

Bij MostWare geloven we dat iedere organisatie toegang moet hebben tot de mooiste IT-oplossingen. Daarom delen wij al sinds 1990 graag onze kennis en kunde. Inspireren met IT noemen we dat. Dat doen we altijd vanuit het oogpunt van onze klant.

Lees verder

 

Bezoek de website