Kennisportal
Kennisportal is een kennisplatform met een focus op de brede doelgroep Business en IT.

Whitepaper: Digitaal werken in de maakindustrie

Een moderne werkomgeving

In de maakindustrie is samenwerking dé voorwaarde voor succes. Beter samenwerken stelt uw organisatie in staat sneller te innoveren en uw efficiency te vergroten. De huidige tijd vereist een verregaande integratie van communicatie en processen. Als organisatie moet u uw medewerkers optimaal faciliteren in het nieuwe digitale werken. Een moderne werkplek waar samenwerking centraal staat is cruciaal. Altijd en overal werken wanneer het nodig is, op het device wat het beste past. Een connected workforce is een cruciale factor om agility in uw organisatie te bereiken. Hoe ziet deze moderne werkomgeving in de maakindustrie eruit?

De maakindustrie is in beweging

De maakindustrie ziet zich geconfronteerd met een groot aantal uitdagingen. De product lifecycles worden steeds korter, klanten eisen gepersonaliseerde producten en om de concurrentie voor te blijven wordt de time-to-market steeds korter. Samenwerken met partners in de keten voor en tijdens de productie is daardoor essentieel.

Een digitale werkomgeving die direct toegang biedt tot alle benodigde informatie en op elk mogelijk apparaat is hiervoor een vereiste. Door het lezen van deze whitepaper krijgt u inzicht hoe dit werkt in de praktijk en leert u onder andere:

  • Wat de belangrijke trends en ontwikkelingen zijn rondom digitaal werken in de maakindustrie.
  • Wat de vereisten zijn van een optimale werkomgeving in de maakindustrie.
  • Hoe u data efficiënt en veilig kunt delen in de hele productieketen.

Download vandaag

Wilt u ook dat uw organisatie in staat is om sneller te innoveren, de concurrentiepositie te verbeteren en de efficiency te vergroten? Download vandaag deze whitepaper over digitaal werken in de maakindustrie.