Kennisportal
Kennisportal is een kennisplatform met een focus op de brede doelgroep Business en IT.

Whitepaper Agility

Onderzoek naar Agility

Onder de titel “Agility – What’s in it for Finance” is door de stichting Strategic Management Centre in samenwerking met Finace en CxO media in 2009 gestart met een onderzoek onder financiële professionals van in Nederland opererende bedrijven. Het doel van het onderzoek is het verkrijgen van inzicht in de wijze waarop de financiële functie inspeelt op de toegenomen turbulentie in de omgeving van bedrijven. In 2010 is het onderzoek aangevuld door het onderzoek toe te spitsen op vier afzonderlijke sectoren:

  • Technologie
  • (semi)-publiek
  • Fast moving consumer goods
  • Financiële instellingen

Eind 2010 is gestart met de derde fase van het onderzoek. Daarin staat de besturingsstijl centraal. Wat is de invloed van de besturingsstijl op de wijze waarop de planning en control systemen zin ingericht en worden gebruikt?

Lees gratis het volledige onderzoek naar Agility. Na het bespreken van de opzet van het onderzoek komen uiteraard de uitkomsten nauwgezet aan bod. Het onderzoek word ondersteund door de verslagen van een viertal rondetafel gesprekken waarbij toonaangevende organisaties vertegenwoordigd waren.