Kennisportal
Kennisportal is een kennisplatform met een focus op de brede doelgroep Business en IT.

Werkplekbeheer in de zorg eenvoudiger gemaakt

Faciliteer ook een werkplek in de cloud voor jouw collega’s

De afgelopen jaren maakten veel organisaties kennis met de voordelen van cloudsoftware. Er is een continue stroom aan updates die ervoor zorgen dat we altijd de fijnste gebruikerservaring hebben en we altijd werken met de recentste versie van de software. Iedereen heeft altijd en overal toegang tot software en data en op regelmatige basis worden nieuwe functionaliteiten toegevoegd aan de SaaS-applicatie. Het is daarom niet vreemd dat zorginstellingen nu ook richting de cloud kijken voor het inrichten van een veilige, digitale werkplek. Deze webcast vertelt je meer over de oorsprong van een werkplek in de cloud en hoe je zo’n veilige werkplek beheert voor jouw zorginstelling.

Werkplek in de cloud: overal, altijd, met ieder device en op elk netwerk

Wat we vaak horen bij bedrijven én ook bij zorginstellingen is de wens om altijd en overal, met het device naar keuze op een veilige manier te kunnen inloggen op ieder netwerk. Is een medewerker uit de thuiszorg bij een cliënt? Dan wil hij of zij op een veilige manier, vanaf het Wi-Fi netwerk van de cliënt, toegang tot de applicaties die hij of zij nodig heeft. Medewerkers willen niet alleen altijd en overal toegang tot relevante apps, ze willen ook zelf kiezen welke browser ze installeren op hun laptop of zelf een wachtwoordherstel aanvragen. Dat zijn allemaal wensen die je met een werkplek in de cloud beschikbaar maakt, zonder dat de beheerlast voor de IT-afdeling stijgt!

Wat komt aan bod in deze webcast?

Freerk Terpstra, business consultant van Rapid Circle, laat je in een half uur kennismaken met een veilige werkplek in de cloud voor zorginstellingen. Hij vertelt je in deze webinar meer over:

  • Ontwikkelingen bij zorginstellingen die vragen om een nieuwe manier van werken
  • Wat is precies een werkplek in de cloud?
  • Wat zijn de voordelen van een cloud-beheerde werkplek voor medewerkers, de business en de IT-afdeling?
  • Hoe weet je of de organisatie klaar is voor een werkplek in de cloud?

Bekijk nu deze webcast en laat je bijpraten over de voordelen van een werkplek in de cloud voor IT-beheer, medewerkers, de CFO en de business.

 

Bekijk Webcast