Kennisportal
Kennisportal is een kennisplatform met een focus op de brede doelgroep Business en IT.

Werkplekbeheer eenvoudiger gemaakt

Een veilige, digitale werkplek zorgt voor blije gezichten op de werkvloer

De afgelopen jaren maakten veel organisaties kennis met de voordelen van cloudsoftware. Er is een continue stroom aan updates die ervoor zorgen dat we altijd de fijnste gebruikerservaring hebben en we altijd werken met de recentste versie van de software. Iedereen heeft altijd en overal toegang tot software en data en op regelmatige basis worden nieuwe functionaliteiten toegevoegd aan de SaaS-applicatie. Het is daarom niet vreemd dat bedrijven richting de cloud kijken voor het inrichten van een veilige, digitale werkplek. Deze webcast vertelt je meer over de oorsprong van een werkplek in de cloud en hoe je zo’n veilige werkplek beheert voor jouw organisatie.

Werkplek in de cloud: overal, altijd, met ieder device en op elk netwerk

Een veelgehoorde wens bij bedrijven is altijd en overal op een veilige manier te kunnen inloggen op ieder netwerk met het device naar keuze. Is een medewerker bij een cliënt? Dan wil hij of zij op een veilige manier, vanaf het Wifi-netwerk van de cliënt, toegang tot de applicaties die hij of zij nodig heeft. Medewerkers willen niet alleen altijd en overal toegang tot relevante apps, ze willen ook zelf kiezen welke browser ze installeren op hun laptop of zelf een wachtwoordherstel aanvragen. Dat zijn allemaal wensen die je met een werkplek in de cloud beschikbaar maakt, zonder dat de beheerlast voor de IT-afdeling stijgt!

Wat komt aan bod in deze webcast?

Freerk Terpstra, business consultant van Rapid Circle, laat je in een half uur kennismaken met een veilige werkplek in de cloud. Hij vertelt je in deze webinar meer over:

  • Ontwikkelingen bij bedrijven die vragen om een nieuwe manier van werken
  • Wat is precies een werkplek in de cloud?
  • Wat zijn de voordelen van een cloud-beheerde werkplek voor medewerkers, de business en de IT-afdeling?
  • Hoe weet je of de organisatie klaar is voor een werkplek in de cloud?

Bekijk nu deze webcast en laat je bijpraten over de voordelen van een werkplek in de cloud voor IT-beheer, medewerkers, de CFO en de business.

 

Bekijk Webcast