Kennisportal
Kennisportal is een kennisplatform met een focus op de brede doelgroep Business en IT.

Wereldwijd hoge kwaliteit en innovatie garanderen

Walraven Group harmoniseert internationaal alle werkprocessen

Walraven Group is wereldwijd een begrip in de bouw- en installatiewereld. Meer dan tienduizend installateurs kiezen voor hun innovatieve producten. Alleen door continu te werken aan de productsystemen en over de landsgrenzen kennis met elkaar te delen kunnen ze het beste product en de beste service garanderen. Dat vraagt om een waterdichte afstemming van werkprocessen, informatie en applicaties. In deze klantcase neemt Walraven je mee in hun Business Process Management (BPM) project en laten ze zien hoe ze de kwaliteit zo hoog houden.

De vraag

De internationale klanten van Walraven hebben steeds hogere verwachtingen. Ze willen een uniforme behandeling met lagere kosten, snellere levertijden en meer kennis. Om ervoor te zorgen dat medewerkers in Nederland, België en de Verenigde Staten van elkaar blijven leren en zo bijdragen aan de continue verbetercyclus startte men met Business Process Management.

De oplossing

Enterprise architect Marco Deterink vertelt, “Wij hebben overal dezelfde consistente gegevens nodig: productinformatie, hoe we omgaan met de planning, hoe we een klant benaderen of een order uitleveren. Al die processen willen we vastleggen in Sensus BPM Online, gekoppeld aan een ERP-systeem dat verwijst naar de werkinstructies en later eventueel ook naar het scherm in ERP waar de activiteit wordt uitgevoerd.”

Ervaringen en toekomstplannen

Hoe zorgt men er nu voor dat álle processen worden vastgelegd en bijdragen aan het continue verbeterproces? Wat zijn de vervolgstappen? Hoe verging het Walraven om als één van de eerste klanten aan de slag te gaan met Sensus BPM Online en hoe ervaarden ze de samenwerking met Sensus? Dat lees je in deze klantcase!

 

Download de whitepaper
Download