Kennisportal
Kennisportal is een kennisplatform met een focus op de brede doelgroep Business en IT.

Wendbaar blijven in veranderende tijden

BCT Infolutie magazine: de toekomst komt sneller dan je denkt

Wie had vorig jaar gedacht dat bij veel gemeenten, organisaties en bedrijven collega’s elkaar maanden niet ‘in het echt’ zouden zien? Wie had vorig jaar kunnen bedenken dat videocalls en online meetings nu de norm zijn? De toekomst is onvoorspelbaar en hangt af van veel onbekende factoren. In deze jubileumeditie van BCT Infolutie blikken de informatiemanagement experts van BCT terug op 35 jaar BCT. Tegelijk kijken ze naar de toekomst en duiken ze in enkele actuele vraagstukken. Hoe bereid je jouw organisatie voor op de toekomst? Hoe werken mens, technologie en processen in harmonie samen?  

Enkele artikelen uit het magazine uitgelicht

In deze editie van BCT Infolutie vind je onder andere volgde artikelen:

  • Hoe draagt BCT bij aan een open samenleving?
  • Klantcase gemeente Noordoostpolder: Digitale volwassenheid is meer dan alleen zaakgericht werken
  • Managed services: Goede service voor optimale continuïteit
  • Wat heeft LEGO te maken met software development?
  • COVID-19 maakt cloudsoftware onmisbaar
  • Nieuw digitaal archief voor Purmerendse Scholengemeenschap

Benieuwd naar deze artikelen of wil je weten wat nog meer aan bod komt in deze editie van BCT Infolutie? Download jouw digitale exemplaar hier en zie wat de toekomst brengt!

BCT
Als de wereld om je heen verandert kun je twee dingen doen. Je wacht rustig af en je ziet wel wat er gebeurt, of je zoekt een betrouwbare partner die je proactief helpt om je doelen te bereiken. Een organisatie met kennis en ervaring en die weet wat er speelt in de markt. BCT is die partner die al geruime tijd met beide benen in deze nieuwe realiteit staat. Kortom, een partner die weet waar je vandaan komt, maar ook precies begrijpt waar je naartoe wilt.

 

Lees verder
Misschien ook interessant