Kennisportal
Kennisportal is een kennisplatform met een focus op de brede doelgroep Business en IT.

Welke niet-verkopers bij ons hebben commerciële potentie?

Vragen voor onderzoek naar commerciële potentie

Voordat u niet-verkopers inzet om bij te dragen aan de omzet groei, is het goed om af te vragen of dit op een succesvolle manier gerealiseerd kan worden. Zoals beschreven in de whitepaper “Hoe laat ik mijn niet verkopers omzet genereren?” is hier een specifieke aanpak voor nodig. Om antwoord te krijgen op de vraag of dit haalbaar is en op welke manier, kan er een bureau ingezet worden om dit te onderzoeken. Hoe kiest u de juiste partij voor dit onderzoek?

Doorloop hiervoor een aantal stappen:

 1. Vraag of het bureau gecertificeerd is door Cedeo. 
  Cedeo is een onafhankelijke gecertificeerde instantie voor organisaties die actief zijn op het gebied van Human Resources verbetering.
   
 2. Vraag om een proefsessie.
  Alleen een presentatie hoeft nog niks te zeggen over hoe trainer-coaches daadwerkelijk in de praktijk functioneren. Ieder bureau dat zijn klanten respecteert gaat akkoord met uw voorstel.
   
 3. Vraag om no cure, no pay
  Maak vooraf afspraken over te behalen doelen die na de training bereikt moeten zijn. Aan welke voorwaarden beide partijen moeten voldoen om het maximale rendement uit de investering te halen. Alleen bij het bereiken van dit resultaat kan het bedrag in rekening worden gebracht.

Download het volledige artikel
Dit zijn nog maar een aantal van de vragen die belangrijk zijn om te stellen. Lees in het volledige artikel meer vragen die goed zijn om te stellen voor het kiezen van de juiste partij. Download nu geheel vrijblijvend het volledige artikel “Welke niet-verkopers bij ons hebben commerciële potentie?”.