Kennisportal
Kennisportal is een kennisplatform met een focus op de brede doelgroep Business en IT.

Welke IT-obstakels belemmeren slim samenwerken?

Herkenbare frustraties van medewerkers, IT-managers én directie op een rij

Met behulp van moderne technologie werk je slimmer en haal je meer uit jouw werkdag. Althans, zo hoort het te zijn. Maar kijk je naar jouw bedrijf, dan zit IT eigenlijk meer in de weg dan dat vooruit helpt. Geen goede basis dus voor slim samenwerken. En jij bent niet de enige die tegen obstakels aanloopt; medewerkers, IT-manager en directie worden allemaal op één of andere manier geconfronteerd met IT-uitdagingen. Dit e-book zet de grootste IT-obstakels van de verschillende afdelingen op een rij. En uiteraard lees je ook hoe je deze obstakels overwint en echt slimmer gaat samenwerken.

Medewerkers, IT'ers en directie aan het woord

Iedere afdeling heeft zo z’n eigen frustraties rondom de inrichting van IT en het gebruik van technologie. In dit e-boek lees je ze allemaal rustig na, wij zetten alvast per afdeling één ergernis voor jou neer.

  • Medewerkers: Medewerkers verliezen tijd aan het constant in- en uitloggen uit systemen en het dubbel invoeren van data

Wist je dat werken met oude applicaties een gemiddelde medewerker 40 minuten per dag kost?

  • IT-afdeling: Er is een groot tekort aan gekwalificeerde IT-medewerkers. IT-managers schakelen daarom externe hulp in voor dagelijkse werkzaamheden, maar er is ook behoefte aan specialisten die grotere projecten kunnen oppakken

Wist je dat 50% van de organisaties grote moeite heeft om het juiste IT-personeel te vinden?

  • Directie: Verouderde IT maakt je extra kwetsbaar voor cyberaanvallen. Kom je in het nieuws omwille van een geslaagde hack? Dan kost je dat niet alleen geld, ook je imago krijgt een behoorlijke deuk.

Wist je dat cybercrime bedrijven en burgers wereldwijd ruim 1 miljoen euro schade per minuut toebrengt?

Pak de uitdagingen aan en maak je klaar voor slimmer samenwerken

Herken jij deze situaties? Benieuwd met welke oplossingen je deze IT-obstakels aanpakt? Download dan dit het e-boek en bekijk hoe je jouw IT ombuigt van een belemmering in een fundament voor slim samenwerken en innovatie!

 

Download de whitepaper
Download