Kennisportal
Kennisportal is een kennisplatform met een focus op de brede doelgroep Business en IT.

WebSphere Cast Iron Cloud integration

Applicatie integratie en data migratie versnellen met Websphere

Er wordt steeds vaker van Cloud applicaties gebruik gemaakt om aan de behoeften van de organisatie te voldoen. Organisaties zien applicatie-integratie als een belangrijk component om business processen te harmoniseren over hun gehele hybride applicatielandschap. Applicatie-integratie via de traditionele weg is tijdrovend en inefficiënt. In deze whitepaper wordt een oplossing volgens het ‘configuren, in plaats van programmeren’ principe geboden.

Met WebSphere Cast Iron Cloud integratie is de expertise van programmeurs of middleware specialisatie niet meer nodig. Dit komt mede door het ‘configureren, in plaats van programmeren’ principe. Hierdoor wordt de migratie van data en de applicatie integratie gemakkelijker gemaakt. Applicaties kunnen zo in dagen worden geïntegreerd in allerlei systemen zoals ERP en CRM. Enkele voordelen van deze oplossing zijn:

  • Versnelde implementatie- en integratietijd
  • Kostenbesparing door onder andere lagere onderhoudskosten
  • Gemakkelijk monitoren met complete (remote) management en administratie
  • Gestroomlijnde ontwikkeling

Download de whitepaper
Download vrijblijvend de whitepaper en lees over de ‘configureren, in plaats van programmeren’ aanpak die de integratie van applicaties en migratie van data aanzienlijk versneld en vergemakkelijkt.

 

 

Download de whitepaper
Download