Kennisportal
Kennisportal is een kennisplatform met een focus op de brede doelgroep Business en IT.

Webinar gemist – OneNote in het onderwijs

Met OneNote als uw digitale notitieblok is het mogelijk allerlei soorten informatie eenvoudig vast te leggen, op te slaan en te delen. Doordat OneNote volledig is geïntegreerd met de cloud, heb je altijd en overal toegang tot de juiste informatie. Met OneNote Class Notebooks binnen Office 365 kunnen docenten per klas een OneNote aanmaken.

Binnen een Class Notebook heeft iedere leerling zijn of haar eigen persoonlijke werkruimte en kan de docent op een ander deel studiemateriaal en opdrachten plaatsen waarin zowel leerlingen als docenten kunnen samenwerken. Zo is OneNote een eenvoudig en krachtig hulpmidden in de klas om lessen interactiever te maken en leerlingen gerichter te ondersteunen.

Tijdens deze webcast bespreekt Mike Platvoet, consultant Office 365 en cloud-oplossingen bij Delta-N, de kracht van OneNote in de klas en hoe je een OneNote Class Notebook aanmaakt en hoe je deze effectief kan inzitten in de klas. Daarnaast laat Mike een aantal manieren zien waarop lesmateriaal kan worden aangemaakt aan de hand van voorbeelden, onder meer met behulp van Sway en Office Mix.

 

Bekijk Webcast

Met deze download gaat u akkoord met de Privacy Statement van Kennisportal.

Delta-N
Delta-N is opgericht in 1999. De naam is destijds heel bewust gekozen en bestaat eigenlijk uit twee delen. De “Delta (Δ)”, het wiskundige symbool voor “verandering”. En de “N” is het symbool voor de “verzameling natuurlijke getallen”. Samen staat de naam Delta-N daarmee dus voor “natuurlijke verandering” of “veranderen doe je op een natuurlijke manier”. Dat is waar wij in geloven!

 

Lees verder
Misschien ook interessant