Kennisportal
Kennisportal is een kennisplatform met een focus op de brede doelgroep Business en IT.

Webinar gemist – EMS voor het managen en beveiligen van devices

Dinsdag 22 november organiseerde SLBdiensten, samen met partner Breinwave, een webinar over de online dienst EMS, oftewel Enterprise Mobility en Security Suite. Er vinden steeds meer verschuivingen plaats van on-premise naar online. Ook Microsoft gaat met haar dienstenpakket in de vorm van EMS deze richting op. Enterprise Mobility en Security Suite zorgt ervoor dat je vanuit één centrale plek alle mobiele devices, platform onafhankelijk binnen je Microsoft omgeving kunt beheren en beveiligen.

Wordt je meer en meer geconfronteerd met een toename van mobiele devices binnen jouw school of is je gebruikers -en toegangsbeheer een uitdaging? Volg dit webinar en leer hoe de Enterprise Mobility en Security Suite van Microsoft je kan helpen bij het managen en beveiligen van deze devices, inclusief het toegangsbeheer van de betreffende gebruikers en het beveiligingsbeleid van je gegevens.

In deze webcast van ongeveer drie kwartier zullen de meest interessante opties van de Enterprise Mobility Suite voorbij komen. De webcast wordt gepresenteerd door Johan van Wijk, Business and Solution Consultant bij Breinwave. Breinwave is een partner van SLBdiensten en gespecialiseerd in het begeleiden van organisaties bij het invoeren én uitnutten van Microsoft Cloud-oplossingen met een specifieke focus op het onderwijs.

Tijdens dit webinar krijg je een algemeen overzicht van de mogelijkheden van de Enterprise Mobility en Security Suite en wordt ingegaan op de volgende componenten die deel uitmaken van de suite:

  1. Device Management met behulp van Windows Intune
  2. Identity Management met behulp van Azure Active Directory Premium
  3. Informatie Beveiliging met behulp van Azure Rights Management

Doelgroep: VO en MBO
Spreker: Johan van Wijk

 

Bekijk Webcast