Kennisportal
Kennisportal is een kennisplatform met een focus op de brede doelgroep Business en IT.

Webinar gemist – De nieuwe mogelijkheden van Office 365 Education E5

Op donderdag 17 november organiseerde SURFmarket, in samenwerking met Microsoft, een webinar met aandacht voor de nieuwe mogelijkheden van Office 365 Education E5. Met speciale aandacht voor bellen, vergaderen en data analyseren.

De diepte in met Office 365

In dit webinar kun je in vogelvlucht kennis maken met de onderdelen van Office 365 Education E5 en krijg je aan de hand van praktische voorbeelden inzicht in wat enkele van de nieuwe mogelijkheden kunnen betekenen voor jouw instelling:

  • Samenwerken en vergaderen via PSTN in Skype voor Bedrijven, door in te bellen met een vaste verbinding of mobiele telefoon
  • Gespreksbeheer in de cloud met Cloud PBXvoor het tot stand brengen, ontvangen en doorverbinden van gesprekken op allerlei soorten apparaten
  • Data analyseren met Power BI en Delve Analyse

Voor ICT-beslissers en medewerkers

Dit niet-technische webinar is een aanrader voor beslissers, coördinatoren, docenten en ICT-medewerkers die meer willen weten over de nieuwe mogelijkheden van Office 365.

De sprekers

Hans van der Meer van Microsoft gaat vertellen wat de nieuwe mogelijkheden zijn, specifiek voor onderwijsinstellingen. Alie Kuiper, manager van de License Desk bij SURFmarket, zal je uitleg geven over de mogelijkheden voor het afnemen van licenties via SURFmarket.

Doelgroep: Beslissers, coördinatoren, docenten en ICT-medewerkers in het hoger onderwijs
Sprekers: Hans van der Meer en Alie Kuiper

 

Bekijk Webcast