Kennisportal
Kennisportal is een kennisplatform met een focus op de brede doelgroep Business en IT.

Webinar gemist – De nieuwe leermiddelen en certificeringen Microsoft Imagine Academy

Op donderdag 17 november organiseerden SURFmarket en SLBdiensten een webinar over de nieuwste examens binnen Imagine Academy en aanvullend lesmateriaal. In het webinar werd speciaal gekeken naar de praktische invulling voor het mbo en hbo door docenten met jarenlange ervaring in ICT-onderwijs.

Leer meer over Imagine Academy

In deze webcast maak je kennis met de vernieuwde Microsoft Imagine Academy portal, de “Ledensite”, de e-learningomgeving en de nieuwste leermiddelen en certificeringen voor Office 2016. Met praktijkvoorbeelden van docenten leer je hoe je deze het meest efficiënt inzet.

In deze webcast komen de volgende onderwerpen aan de orde:

  • Toegang tot de Microsoft Imagine Academy, Office 2013 & 2016 leermiddelen en leermiddelen voor IT-professionals (Infrastructuur) & softwareontwikkelaars;
  • De nieuwe Office 2016 certificeringen;
  • Een praktijkvoorbeeld: oefentoetsen voor Office in Office Mix;
  • Een praktijkvoorbeeld: MOS lesaanpak op maat bij een onderwijsinstelling.

Voor docenten en coördinatoren

De webcast is een aanrader voor docenten, coördinatoren, teamleiders, curriculumverantwoordelijken en managers die meer willen weten over de Microsoft Imagine Academy en de nieuwe leermiddelen en certificeringen voor Office 2016.

Concrete toepassing vanuit de praktijk

Deze webcast biedt uitleg over de nieuwe toepassingen van Imagine Academy door praktijkdeskundige Wim van Vliet. Docenten Jannie Sangers (Zuyd Hogeschool) en Michèle Stekelenburg (ROC van Flevoland) vertellen vanuit hun jarenlange ervaring in ICT-onderwijs in het mbo en hbo over het toepassen van Imagine Academy.

Doelgroep: docenten, coördinatoren, teamleiders, curriculumverantwoordelijken en managers

Sprekers: Wim van Vliet, Jannie Sangers en Michèle Stekelenburg

 

Bekijk Webcast