Kennisportal
Kennisportal is een kennisplatform met een focus op de brede doelgroep Business en IT.

Webcast: Samenwerken tussen leerlingen en leerkrachten in Teams

Handiger bewerken en delen van kennis

Met samenwerken bereik je meer en met Microsoft Teams gaat dat soepeler dan voorheen. Leraren én leerlingen zetten in een paar klikken een projectgroep op. Dankzij de integratie zijn alle bekende Office-bestanden snel en eenvoudig binnen Teams delen, openen en bewerken. Dat maakt het gemakkelijker om opdrachten uit te delen, te maken en te beoordelen.

Nooit meer op zoek naar die ene versie

Je hoeft ook nooit meer in mails te zoeken naar die ene versie van een document. Altijd is duidelijk welk Word-, Excel- en PowerPoint bestand het meest recente is. Tegelijkertijd over de inhoud discussiëren gaat gemakkelijk via de groeps-chat. Overigens is het kladblok OneNote tegenwoordig ook geïntegreerd in Teams. Iedere leerkracht die toegang heeft tot Office 365 kan gebruikmaken van Teams.

Stap voor stap uitleg van Microsoft Teams

Nog niet overtuigd van het gemak en de mogelijkheden van Microsoft Teams? Maak dan via deze webcast kennis met dit handige programma. Maurits Knoppert, leerkracht/ICT’er bij O.G. Heldringschool en trainer bij APS IT-diensten, bespreekt hoe je Teams effectief kan inzetten in de klas. Ook laat hij zien hoe je het lesprogramma kan verrijken en de samenwerking met collega’s vereenvoudigt. Je krijgt voldoende ideeën en handvatten aangereikt om met Teams in en buiten de klas aan de slag te gaan! Bekijk de webcast hier.

 

Bekijk Webcast