Kennisportal
Kennisportal is een kennisplatform met een focus op de brede doelgroep Business en IT.

Webcast Blending Data for Agile Business

De juiste beslissing nemen op basis van realtime data

Tot op de dag van vandaag worden veel ondernemingen gedreven door van tevoren bedachte processen die worden aangepast op basis van wat wel en niet werkt in de praktijk. Door de jaren heen is de snelheid van zaken doen significant gestegen en is het voor ondernemingen niet langer een optie om vaste processen aan te houden. Ondernemingen moeten zich ogenblikkelijk kunnen aanpassen, risico durven lopen en nieuwe risico’s kunnen blootstellen. Deze video laat zien dat organisaties zouden moeten investeren in systemen die het nemen van beslissingen op het juiste moment moeten vergemakkelijken met realtime data.

Organisaties hebben behoefte aan realtime data
Het is ontzettend belangrijk dat de juiste informatie op het juiste moment bij de juiste persoon terecht komt. Op dit moment is dat bij veel organisaties nog niet het geval.  Uit gegevens blijkt dat 74% van de organisaties die zijn ondervraagd door IDC geen Business Analytics strategie heeft, en dat 46% hiervan geen toegang heeft tot de juiste informatie om de juiste beslissingen te kunnen maken.

Bekijk de video “Blending Data for Agile Business” waarin duidelijk wat de beste oplossing zou zijn op het gebied van datamanagement, en waarmee op het juiste moment de juiste beslissingen  kunnen worden genomen. Hiernaast wordt onder andere duidelijk gemaakt dat veel organisaties geen optimale data management systemen bezitten.

Big Data in de praktijk
Bekijk hier de praktijkcase van Florida Crystals waarin zij uitleggen hoe real-time Big Data analyse de belangrijkste business processen heeft versneld en sneller informatie uit alle hoeken van de uitgebreide supply chain heeft kunnen verkrijgen.

 

Bekijk Webcast