Kennisportal
Kennisportal is een kennisplatform met een focus op de brede doelgroep Business en IT.

Webapplicaties vereisen moderne security-oplossing

Verdedig uw internetsystemen tegen moderne gevaren

Het is nog nooit zo complex geweest om internetsystemen van de organisatie goed te beschermen. Enkele jaren geleden had de IT-afdeling slechts een aantal web applicaties te beveiligen maar door de komst SaaS-apps en andere Cloud-oplossingen is de situatie nu heel anders.

Security-uitdagingen

Naast de opkomst van onder andere SaaS-oplossingen zijn ook steeds meer security risico’s aan de orde van de dag. Zo moet steeds meer rekening gehouden worden met DoS- en DDoS- aanvallen. Daarnaast is de nieuwe generatie malware gemaakt om traditionele security-oplossingen te omzeilen.

Security-oplossing

Applicaties die uitvallen door allerlei bedreigingen zijn nutteloos geworden. Daarom moet een oplossing worden gevonden voor het veilig aanbieden van webapplicaties. Deze oplossing zou moeten beschikken over onderstaande voorzieningen.

  • High availability voor kritieke componenten.
  • Health monitoring om verstoringen proactief te kunnen aanpakken.
  • Global Server Load Balancing (GSLB) voor disaster recovery.
  • Meerlaagse bescherming tegen DoS-aanvallen.
  • Bescherming tegen overbelasting.

In de whitepaper

In deze whitepaper worden security-uitdagingen belicht die te maken hebben met de risico’s en beveiliging van webapplicaties. In de whitepaper wordt uiteengezet hoe systemen beschermd kunnen worden tegen geavanceerde malware en andere bedreigingen.

 

Download de whitepaper
Download