Kennisportal
Kennisportal is een kennisplatform met een focus op de brede doelgroep Business en IT.

Wat is het nut van digitaal werken?

E-book ‘Documenten digitaliseren’

Het gaat niemand voorbij, veel bedrijven zijn aan de slag met het digitaliseren van de organisatie. Worden alle voordelen van de digitale revolutie volledig benut? Wat levert het digitaliseren u op? Het transformeren van de documentstromen naar een structurele digitale omgeving kan de organisatie efficiënter maken en tijd- en kosten besparen.

Om vast te stelle in welke mate uw organisatie digitaal werkt is het goed om de volgende definitie aan te houden:

“Digitaal werken is werken waar u wilt en wanneer u wilt met altijd de juiste gedigitaliseerde bestanden bij de hand; op desktop, laptop, tablet of smartphone.”

Dit e-book richt zich op de manier waarop organisaties digitaal werken, de digitalisering en de werkprocessen. Aan de hand van dit e-book kunt u makkelijk, efficiënt en succesvol beginnen met digitaal werken.

De visie voor digitaal werken
Wanneer een organisatie wil beginnen met digitaal werken, is het goed om te beginnen met een goede voorbereiding. Maak een plan met hierin heldere afspraken en een goede organisatie, zodat de plannen ook daadwerkelijk worden nageleefd. Om te beginnen, denk goed na over de onderstaande vragen:

  • Wat wil ik bereiken met digitaal werken?
  • Welke werkprocessen wil ik digitaliseren en automatiseren?
  • Wie zijn de eindgebruikers: medewerkers, en misschien ook klanten, partners, bezoekers?

Het e-book
Dit e-book gaat dieper in op de voordelen van digitaal werken, hoe u begint met digitaal werken, wat u nodig heeft om digitaal te gaan werken en wat de ervaringen van andere organisaties zijn. Download vrijblijvend de volledige whitepaper.

Hieronder vind u een praktijkvoorbeeld van het gebruik maken van digitaal werken bij de Jumbo supermarkten: