Kennisportal
Kennisportal is een kennisplatform met een focus op de brede doelgroep Business en IT.

Wat is de impact van BI op uw organisatie?

BI aanpak kiezen: 7 elementen waar u rekening mee moet houden

Organisaties krijgen steeds hogere verwachtingen van Business Intelligence. Maar oude modellen forceren organisaties steeds meer om te voldoen aan bepaalde verwachtingen. Terwijl nieuwe modellen het voordeel hebben dat Business Intelligence wordt gekneed in een nieuwe manier van denken, werken en handelen. Wat is de impact van BI op uw organisatie?

Wat is de impact van Business Intelligence?

Organisaties die de beschikbare data benutten hebben een aanzienlijke voorsprong op de concurrentie, komt uit onderzoek naar voren. Desondanks krijgt de traditionele Business Intelligence aanpak niet alle data bovenwater. BI-software heeft hier vaak ook een groot aandeel in. De software is vaak complex, inflexibel en traag.

De 7 elementen bij BI

Lees in deze whitepaper meer over de zeven belangrijkste elementen bij een moderne benadering van BI. Deze tools geven u de mogelijkheid om analytics snel te zien, begrijpen en delen. Op welke manier u de data ook verwerkt, pas deze zeven elementen toe in uw Business Intelligence aanpak. Op deze 7 dingen moet u letten als u met BI aan de slag gaat:

  1. Snelheid
  2. Visuele data ontdekking
  3. Verbinding leggen met alle data
  4. Real-time samenwerken
  5. Uitvoerig bestuur
  6. Schaalbaarheid
  7. Mobiliteit

Ga aan de slag!

U weet het beste hoe u de organisatie moet runnen. Data gebruiken zou een toegevoegde waarde moeten zijn voor elke stap die u maakt. Denk bij de keuze voor een BI-oplossing aan de hiervoor beschreven elementen die impact kunnen hebben op de organisatie. Download deze whitepaper en ga vandaag nog aan de slag met Business Intelligence.

 

Download de whitepaper
Download