Kennisportal
Kennisportal is een kennisplatform met een focus op de brede doelgroep Business en IT.

Wachten op workspace 10.0?

May the workforce still be with you!

Denkt u ook dat de grootste wijziging in de toekomstige werkplek zich tussen de stoel en het toetsenbord bevindt? ICT-Partners wel. Want niet alleen de workspace verandert, zeker ook de workforce. En als ondernemer wilt u er voor zorgen dat uw medewerkers de beste tools krijgen om hun werk efficiënt en met plezier uit te voeren.

ICT-Partners is ervan overtuigd dat het beter is om zo min mogelijk bedrijfsdata en -applicaties op welk device dan ook te zetten. Company owned of privately owned. Werken met bedrijfsapplicaties (plus input/output) vanuit een en hetzelfde portaal is dan ook de beste route.  Moderne middelen voorzien in deze mogelijkheden en worden door de moderne workforce veelvuldig gebruikt. Wanneer u voor dit soort oplossingen kiest, is het managen van een apparaat niet meer (voor 100%) nodig. Het is dan slechts een apparaat dat verbinding maakt naar een volledig gemanagede omgeving

Wij maken het mogelijk om naast uw bedrijfssoftware (zoals Office, Sales Force, Exact …) ook niet bedrijfssoftware toegankelijk te maken via uw favoriete browser. Zeker de jongere generatie weet niet beter en wil alle mogelijke middelen om zijn/haar taak uit te voeren wanneer, waar en met welk apparaat zij dit wensen. Uiteraard is er nog steeds de nodig ICT-techniek nodig om veilig te werken en eenvoudig in te loggen om op uw eigen portal te werken.

Een andere overweging om te kiezen voor een dergelijke oplossing is dat steeds meer bedrijven gebruik maken van tijdelijke krachten. Het on/off boarden van deze medewerkers kan vereenvoudigd worden door deze manier van ‘het nieuwe werken’. Ook om hen te voorzien van een device of tijdelijk toegang te geven tot uw bedrijfsapplicaties en data.

ICT-Partners laat u graag zien dat het anders kan. Vrijwel dagelijks testen wij state-of-the-art ICT-oplossingen. Vandaag testen wij een Citrix-oplossing, morgen een USB-stick om uw device automatische op te starten en veilig in te loggen op uw portaal. In het volgende blog meer over deze ontwikkelingen.

Wilt u niet wachten? Maak dan direct een afspraak met mij om vrijblijvend te sparren over de toekomstige werkplek voor uw medewerkers. Dan kunnen wij overleggen welke oplossingen wij vrijblijvend kunnen presenteren in een on site demo-omgeving.

Robert Maijen
ICT-Partners West
055-5282222
r.maijen@ict-partners.nl