Kennisportal
Kennisportal is een kennisplatform met een focus op de brede doelgroep Business en IT.

Waarom Skype zorgt voor betere communicatie op de werkvloer

Skype for Business: effectief communiceren

Het toenemende aantal communicatiemiddelen zoals Twitter, Facebook en Whatsapp heeft bij veel (overheids)organisaties geleid tot een inefficiënte manier van communiceren met collega’s, zakenrelaties en — in het geval van de overheid — ook met burgers. Werknemers sneeuwen langzaam onder door een overvloed aan berichten en vragen via losse, niet-gekoppelde communicatiemiddelen. Skype for Business maakt een einde aan deze negatieve ontwikkeling.

Beter bereikbaar

Kijken we naar overheidsinstanties, dan zorgt Skype for Business bijvoorbeeld voor een sterk verbeterde bereikbaarheid van ambtenaren voor burgers en collega’s. Dat zorgt ervoor dat er betere informatie kan worden gegeven en dat collega’s onderling beter en vooral ook gemakkelijker kunnen samenwerken. Dit geldt uiteraard niet alleen voor de overheid, maar voor het gehele bedrijfsleven. Skype for Business levert namelijk één platform waarin alles is geïntegreerd. Van instant messaging, telefonie en online vergaderen tot videobellen.

Wat kan allemaal met Skype for Business?

Deze whitepaper gaat dieper in op de mogelijkheden die Skype for Business biedt. De diverse Universal Communication-oplossingen die Skype biedt, worden op een rijtje gezet en er is aandacht voor de belangrijkste functie die de software heeft. Tevens biedt deze whitepaper duidelijkheid over de implementatiemogelijkheden op kantoor.

Deze whitepaper brengt u op de hoogte van de voordelen van Skype for Business voor overheidsinstanties. De informatie is overigens niet alleen voor overheidsinstanties bedoeld. Skype for Business is ook op succesvolle wijze binnen andere organisaties te implementeren. Download deze whitepaper vandaag nog geheel vrijblijvend.