Kennisportal
Kennisportal is een kennisplatform met een focus op de brede doelgroep Business en IT.

Waarom SAP goedkoper en flexibeler op Azure draait

SAP on Azure; Why you should go there

Het samenvoegen van business- en IT-strategie is voor bedrijven de sleutel tot succes. Organisaties kunnen door deze samenwerking hun doelen sneller bereiken en ongehinderd groeien. Er zijn talloze producten,van talloze levernaciers, maar welke leveren het beste resultaat? Door de juiste leveranciers te kiezen zijn enorme kostenbesparingen mogelijk.

Waarom verhuizen naar de cloud

Veel organisaties willen alleen nog maar bezig zijn met hun kernactiviteiten, daarom worden bijvoorbeeld IT-diensten zoveel mogelijk geoutsourcet. Een migratie naar een best-of-class cloudoplossing zoals S/4HANA op het Microsoft Azure cloudplatform betekent dat IT-afdelingen kunnen worden verkleind omdat er veel minder IT hoeft te worden beheerd.

De voordelen van SAP op Azure

Waarom is het nu zo waardevol om SAP te hosten op Azure? Omdat het beste van beide werelden worden gecombineerd. Enkele voordelen zijn onder meer:

  • Betalen voor gebruik: In plaats van een vaste prijs, wordt er alleen betaald voor daadwerkelijk gebruik.
  • Flexibele opslag: Met Microsoft Azure kan je eenvoudig je database grootte aanpassen.
  • Lagere TCO:  Gemiddeld wordt een besparing van 30 tot 40% verwacht.

De ontwikkelingen van de cloud

De cloud heeft zich ontwikkeld tot een echte zakelijke enabler. Niet alleen de besparingen op infrastructuur zijn interessant, ook de extra flexibiliteit kan heel belangrijk zijn voor organisaties. Een oplossing als SAP op het cloudplatform Azure kan een hele interessante optie zijn. Meer weten over deze oplossingen? Download dan de gehele whitepaper “SAP on Azure; Why you should go there.”.