Kennisportal
Kennisportal is een kennisplatform met een focus op de brede doelgroep Business en IT.

Waar moet je op letten bij een commerce platform

Checklist: Commerce-platformkeuze voor retailers

Veel retailers staan voor een aantal grote uitdagingen. Hoe behoud ik mijn marktaandeel in een snel veranderende markt? Hoe houd ik mijn kosten zo laag mogelijk? Voldoet ons IT-landschap nog wel aan onze verwachtingen? Dit zijn enkele vragen die retailers zich tijdens een retailtransformatie kunnen stellen. Deze whitepaper zet de grootste uitdagingen op een rij en helpt je deze aan te pakken. Zo kies jij goed geïnformeerd voor het juiste commerce platform.

Uitdagingen zijn er om aangepakt te worden

Het is voor middelgrote retailers niet altijd gemakkelijk om een keuze te maken voor een goed commerce platform. Er zijn namelijk een aantal uitdagingen en pijnpunten die het lastig maken. Wij lichten alvast twee uitdagingen toe die veel retailers zullen herkennen:

  • Hoe kunnen we de klant het best centraal zetten?
  • Hoe zorgen we ervoor dat we uniek zijn in wat we doen?

Checklist voor een goede commerce platformkeuze

Maar hoe kies je nu het beste commerce platform voor jouw organisatie? In deze whitepaper vind je een handige checklist met enkele sleutelvragen die jou helpen bij deze keuze. Hieronder benoemen we alvast 2 van deze vragen:

  • Is het voor onze organisatie belangrijk dat het platform schaalbaar is?
  • Hoeveel mag het commerce platform kosten?

Ben je benieuwd naar de andere uitdagingen die retailers hebben? Wil je graag aan de slag met de volledige checklist? Download dan nu deze whitepaper en ontdek hoe jij het beste commerce platform voor jouw organisatie vindt!