Kennisportal
Kennisportal is een kennisplatform met een focus op de brede doelgroep Business en IT.

Voordelen van effectieve inzet van User Environment Management

It’s all about Experience

User Environment Management (UEM) is voor velen nog gewoon een effectieve manier om profielbeheer te implementeren, zodat gebruikers ook buiten kantoor toch in hun vertrouwde desktopomgeving aan de slag kunnen of om gebruikers sneller te kunnen laten aanmelden. Toch is UEM veel meer. UEM zorgt er namelijk voor dat de volledige ervaring van de computergebruiker verbetert en dat IT-beheer stukken minder complex en veel voordeliger wordt.

Om goed van al die voordelen gebruik te kunnen maken, is het belangrijk om een complete end-to-end UEM-oplossing te implementeren met uitgebreide beheermogelijkheden op allerlei gebieden, zoals profielen, beleidsregels, configuraties, bevoegdheden, gebruikersgegevens en prestaties.

End-to-end UEM biedt een consistente ervaring, of gebruikers nu werken met fysieke pc's, terminals, een virtuele desktopinfrastructuur of Desktop-as-a-Service. Enkele voordelen op een rijtje:

  • Maximale productiviteit van gebruikers
  • Lagere investerings- en operationele kosten
  • Meer ruimte voor innovaties
  • Succesvolle desktoptransformaties en -migraties
  • Minder desktopproblemen met betrekking tot gebruikersprofielen, bevoegdheden en configuraties.

In de whitepaper 'IT’s all about Experience' passeert alle informatie rondom efficiënt User Environment Management de revue. Uitgebreid aan bod komen onderwerpen als profielbeheer, virtualisatie, persona management en group policy’s. Ook is er aandacht voor de acht essentiële componenten van End-to-End User Environment Management.

Download deze paper vandaag nog geheel vrijblijvend.

 

Download de whitepaper
Download