Kennisportal
Kennisportal is een kennisplatform met een focus op de brede doelgroep Business en IT.

Voordelen van App- en desktopvirtualisatie dankzij hevige concurrentie

The Rising Value and Falling Cost of App and Desktop Virtualization

De groei in aanbieders van desktop- en app-virtualisatieoplossingen zorgt voor stevige concurrentie. Dit betekent dat organisaties die app- of desktop-virtalisatieoplossingen overwegen profijt hebben dankzij scherpere prijzen.

Ondertussen wordt de bijbehorende technologie steeds geavanceerder. Hierdoor zijn nieuwe manieren beschikbaar om de mobiliteit van business en flexibiliteit van werknemers en organisaties verder te vergroten.

Het gebruik van desktop- en app-virtualisatieoplossingen is vandaag de dag niet uitsluitend voorbehouden aan early adapters. Inmiddels is desktop- en app-virtualisatie een mainstream strategie voor alle IT organisaties, van grote bedrijven tot kleine bedrijven.

Voordelen
Het implementeren van een desktopvirtualisatie strategie brengt veel voordelen met zich mee. In het artikel worden een 16-tal van deze voordelen behandeld. Zo zullen onder andere  de volgende onderwerpen worden behandeld:

  • Mobiliteit van de werknemer
  • Veiligheid
  • Effectiviteit
  • Lage kosten
  • Opslag

De overige voordelen die helpen bij het overwegen van een desktopvirtualisatie en/of appvirtualisatiestrategie worden in de whitepaper behandeld. Download gratis en geheel vrijblijvend de whitepaper en laat u informeren over de voordelen van App- en Desktopvirtualisatie.