Kennisportal
Kennisportal is een kennisplatform met een focus op de brede doelgroep Business en IT.

Voor iedereen een veilige mobiele werkplek

Overal veilig aan de slag

Steeds meer medewerkers binnen een organisatie werken buiten de kantoormuren. Of we nu thuiswerken, op klantbezoek zijn of een seminar bijwonen, we verwachten dat we toegang hebben tot de bedrijfssystemen. Organisaties doen er alles aan om dit te faciliteren, maar maken zich toch vaak zorgen over de integriteit van hun data. Want hoe zorg je ervoor dat je medewerkers overal aan de slag kunnen zonder dat bedrijfsgevoelige informatie onbeschermd is?

Een heel scala aan wensen

Stel je voor: een accountmanager heeft net een klantbezoek achter de rug en wil snel een verslag schrijven in het CRM-systeem voor de volgende afspraak ingepland staat. De tablet van de accountmanager leent zich niet tot het volledig uittikken van het klantverslag en het invoeren van bedrijfsgevoelige informatie op een onbekend en potentieel onveilig wifi-netwerk is ook niet wenselijk. Een zorgmedewerker wil tijdens een intakegesprek aantekeningen met een pen onmiddellijk in het elektronisch patiëntendossier invoeren. Hoe breng je deze verschillende wensen toch samen in een mobiele en veilige werkplek? Eenvoudig, door de tablet en laptop te combineren in één handig apparaat.

Het beste van twee werelden

Je firstline medewerkers zijn het visitekaartje van je bedrijf en hebben een grote invloed op de merkbeleving van je organisatie. Het dus essentieel dat ze zo efficiënt mogelijk hun werk kunnen uitvoeren, zonder gehinderd te worden door beperkingen in technologie en administratieve rompslomp. De Microsoft Surface Pro LTE is de perfecte oplossing: herkenbare Microsoft look-en-feel, de voordelen van Office 365 en altijd veilig online dankzij de LTE-technologie. Tablet of laptop? Dat bepalen medewerkers zelf, keer op keer. Ontdek in whitepaper de voordelen Surface Pro LTE en laat je verrassen door de veelzijdigheid van deze nieuwe mobiele werkplek!

 

Download de whitepaper
Download