Kennisportal
Kennisportal is een kennisplatform met een focus op de brede doelgroep Business en IT.

Voedselindustrie volledig over op cloud-oplossingen?

Papierloos, efficiënter en klaar voor de toekomst

De cloud is bij de meeste organisaties al niet meer weg te denken. Veel bedrijven in de voedselproductie hebben daarentegen nog een eigen server-omgeving in huis waarop het ERP-systeem en andere applicaties draaien. Sommige bedrijven huiveren bij de gedachte om hun receptuur en manufacturing execution system (MES) processen buiten de bedrijfsmuren te hosten, toch heeft een migratie grote voordelen.

Cloud wint aan populariteit binnen voedselindustrie

Een volledig nieuwe on-premise-oplossing wordt steeds minder populair. Dat komt omdat het moeilijk is om handmatig (steeds vaker uitkomende) software updates door te voeren en de capaciteit snel aan te passen als de businessvraag verandert. Via de cloud kunnen bedrijven zich beter richten op hun kernactiviteiten. Daarom kijken steeds meer voedselproducenten hoe ze gedeeltes van hun financiële en logistieke backbone (gedeeltelijk) naar de cloud kunnen migreren. De whitepaper beschrijft gebruik van de cloud vanuit food-perspectief. Het behandelt onder andere:

  • Wat is cloud-computing?
  • Voordelen van de cloud ten opzichte van on-premise
  • Security en privacygevoelige informatie in de cloud
  • Efficiënter registreren, minder fouten en hogere leverbetrouwbaarheid
  • Directere aansturing personeel
  • Welke cloud past het beste?

Dé oplossing voor de foodsector?

De meeste bedrijven in de food-sector oriënteren zich nog op wat zij wel en niet in de cloud willen hebben staan. In deze whitepaper leest u alle ins en outs over de cloud. Hoe kan het klantklachten af laten nemen, foutieve leveringen verminderen en de leverbetrouwbaarheid verbeteren? Dankzij de cloud zijn bedrijven nu klaar voor de toekomst. Lees vandaag nog hoe uw bedrijf papierloos, efficiënter en flexibeler kan produceren.