Kennisportal
Kennisportal is een kennisplatform met een focus op de brede doelgroep Business en IT.

Virtualisatie Van ICT Infrastructuur Is Meer Dan Een ROI Berekening

Het Nieuwe Werken van grote invloed op de medewerker

Uit onderzoek is gebleken dat door het invoeren van ‘Het Nieuwe Werken’ meer inspiratie en productiviteit ervaren tijdens het werk. Dit is voor iedere organisatie een waardevolle ontwikkeling waarbij echter niet meteen de kosten en baten berekend kunnen worden. Er is bij veel organisaties hierdoor de twijfel of wel in virtualisatie geïnvesteerd moet worden.

Niet alleen focussen op ROI
Bij een investering wordt normaal gesproken onderzocht of deze winstgevend zal zijn of alleen maar meer kosten op gaat leveren. Dit gaat echter niet altijd op. Bij het investeren in virtualisatie van de ICT-infrastructuur wordt ervoor gezorgd dat de werknemer en werkgever op een effectievere en efficiëntere manier kunnen werken, ‘Het Nieuwe Werken’. Dit zal zich uiten op verschillende manieren en niet direct toe te rekenen zijn aan de virtualisatie technologie.

Download de white paper “Virtualisatie Van ICT Infrastructuur Is Meer Dan Een ROI Berekening‘’ waarin u meer informatie krijgt over het virtualiseren van de ICT-infrastructuur en welke voordelen hier aan verbonden zijn, kijkende naar Het ‘Nieuwe Werken’ en ‘Bring Your Own’. Het wordt duidelijk dat bij het investeren in de virtualisatie technologie niet meteen naar de ROI moet worden gekeken omdat de voordelen zich uiten op veel verschillende manieren.

 

Download de whitepaper
Download