Kennisportal
Kennisportal is een kennisplatform met een focus op de brede doelgroep Business en IT.

Video demo Kwaliteits Management Sjabloon

Informatievoorziening stroomlijnen met KMS-template

Organisaties in de zorg proberen continu de informatievoorziening te stroomlijnen. Er wordt steeds meer informatie verzameld en er is dan ook steeds meer informatie beschikbaar. Het beheer en terugvinden van deze informatie is echter tijdrovend en kostbaar. Daarnaast verwachten medewerkers, zorggebruikers en andere doelgroepen een nieuwe manier van werken, waarbij de informatie op elk gewenst moment en locatie in de meest recente versie beschikbaar is. De behoeften zijn veranderd en zij willen dan ook eenvoudig en snel contact met elkaar kunnen leggen via het internet. Hierdoor is er de behoefte ontstaan aan een documentbeheersysteem dat één geheel vormt met het intranet.

Demonstratie

In deze video wordt een demonstratie gegeven van een dergelijke oplossing, welke helpt een geheel te vormen. De video laat een demonstratie zien van een Kwaliteit Managements Systeem (KMS) template. De template in deze video is gebaseerd op de gratis versie van SharePoint 2010, ook bekend onder de naam SharePoint Foundation. De oplossing is echter ook voor SharePoint 2013 beschikbaar. Het Kwaliteits Management Sjabloon vormt de basis voor iedere KMS-omgeving en kan worden aangepast naar de normen en wensen van elke willekeurige organisatie.

Bekijk de video

Bekijk de demonstratievideo van het Kwaliteit Management Sjabloon voor SharePoint 2010, welke helpt de informatievoorziening te stroomlijnen.

 

Bekijk Webcast