Kennisportal
Kennisportal is een kennisplatform met een focus op de brede doelgroep Business en IT.

Versnel het proces van Applicatie Integratie

Accelerate Your Application Integration

Sinds de komst van Cloud Computing hebben IT-organisaties regelmatig te maken met de uitdaging van het integreren van applicaties die in de cloud draaien met applicaties die in een eigen omgeving draaien. Om dit voor elkaar te krijgen wordt vaak gebruik gemaakt van het schrijven van eigen code, middleware of een managed infrastructure.

Vereenvoudigde applicatie integratie
Oracle Integration Cloud Service zorgt ervoor dat de mogelijkheid geboden wordt om van een aantal vooraf gedefinieerde integraties van Oracle en haar partners gebruik te maken. Het schrijven van specifieke code of het gebruik van middleware is hierdoor niet meer nodig. Met Oracle Integration Cloud Service of een soortgelijk platform dat het mogelijk maakt om de integratie van verschillende applicaties te vereenvoudigen ontstaan de volgende mogelijkheden:

  • Verbind applicaties in de cloud en applicaties die in een eigen omgeving draaien op een veilige manier.
  • Maak gebruik van een ‘point en klik’ installatieprocedure in een webbrowser of op een tablet.
  • Maak gebruik van de lijst van standaard integraties.
  • Monitor en beheer de integraties.
  • Beheer eventuele fouten.

Data Mapping
Een van de meest complexe fases van het proces dat leidt tot integratie van verschillende applicaties is het mappen van data. Het eenvoudiger mappen van deze data zal mogelijk gemaakt worden door gebruik te maken van een gestandaardiseerd applicatie integratie platform. Aan de integratie is het naast de simpele toewijzingen ook mogelijk om complexe expressies toe te voegen.

In het e-book
Download het e-book “AccelerateYour Application Integration” voor meer informatie over de uitdagingen die veel IT-Organisaties ondervinden met het integreren van verschillende applicaties. In het speciaal wanneer enerzijds de applicatie in een cloudomgeving draait terwijl de andere applicatie in een eigen omgeving draait.