Kennisportal
Kennisportal is een kennisplatform met een focus op de brede doelgroep Business en IT.

Verhoogde productiviteit door Enterprise Mobility

Enabeling Enterprise Mobility through people-Centric IT

Mobiele apparaten komen in grote getale in omloop en vooral de toegankelijkheid van informatie zorgt er voor dat bedrijven afstappen van het device-centric model. Dit model is gericht op een Bring Your Own Device (BYOD) en Bring Your Own Cloud (BYOC) model, waarmee medewerkers toegang willen hebben tot zakelijke applicaties en data in combinatie met het gebruik van persoonlijke cloud-opslag voor data en diensten. Werknemers verwachten binnen het bedrijf een consistente toegang tot zakelijke IT middelen en gegevens, ongeacht het mobiele apparaat.

 De uitdagingen van vandaag:

De trend van BYOD en BYOC (ook wel consumerization of IT), brengt nieuwe kansen voor de IT door het verhogen van de productiviteit en de tevredenheid van medewerkers. Natuurlijk brengt het ook een aantal uidagingen voor het management en de beveiliging met zich mee.

Met een intelligente infrastructuur op basis van Microsoft-technologieën, zorgt Microsoft voor een people-centric oplossing welke de productiviteit zal verhogen, terwijl het ter ondersteuning is voor de behoeften van het IT Management.

Enkele voordelen op een rijtje:

  • Makkelijke registratie en inschrijving voor Bring Your Own Device
  • Consistente toegang tot bedrijfsinformatie op verschillende mobiele apparaten
  • Support voor moderne werkstijlen met Desktop Virtualisatie
  • Automatische toegang tot interne informatie wanneer nodig

Waar gaat deze whitepaper nog meer op in?
Lees in deze uitgebreide whitepaper meer over:

  • Het instaat stellen van de gebruikers
  • Het bundelen van de omgeving
  • Het beschermen van de data

Wilt u meer te weten komen over de bovenstaande onderdelen? Download nu vrijblijvend de volledige whitepaper “Enabeling Enterprise Mobility through people”.

 

Download de whitepaper
Download