Kennisportal
Kennisportal is een kennisplatform met een focus op de brede doelgroep Business en IT.

Vereenvoudig het applicatie-integratieproces

Accelarate Your Application Integration

IT-organisaties lopen sinds de komst van Cloud Computing regelmatig tegen het probleem aan dat applicaties die in de cloud draaien moeilijk zijn te integreren met applicaties die in een eigen omgeving draaien. Vaak wordt er gebruikgemaakt van middleware, een managed infrastructure of code.

Applicatie integratie vereenvoudigd

Met Oracle Integration Cloud Service wordt de mogelijkheid geboden om gebruik te maken van een aantal vooraf gedefinieerde integraties van Oracle en haar partners. Hierdoor is het gebruik van bijvoorbeeld middleware of het schrijven van specifieke code niet meer nodig. Met een platform dat het mogelijk maakt om de integratie van verschillende applicaties te vereenvoudigen, zoals Oracle Integration Cloud Service ontstaan de volgende mogelijkheden:

  • Verbind applicaties in de cloud en applicaties die in een eigen omgeving draaien op een veilige manier.
  • Maak gebruik van een ‘point en klik’ installatieprocedure in een webbrowser of op een tablet.
  • Maak gebruik van de lijst van standaard integraties.
  • Monitor en beheer de integraties.
  • Beheer eventuele fouten.

Data mapping

Het mappen van data is vaak een van de meest complexe fases van het proces dat leidt tot integratie van verschillende applicaties. Door gebruik te maken van een gestandaardiseerd applicatie integratie platform is het mogelijk om data eenvoudiger te mappen. Naast simpele toewijzingen is het ook mogelijk om complexe expressies toe te voegen aan de integratie.

In het e-book

Lees gratis en geheel vrijblijvend over de uitdagingen die veel IT-Organisaties ondervinden met het integreren van verschillende applicaties, vooral wanneer de ene applicatie in een Cloud omgeving draait terwijl een andere applicatie in een eigen omgeving draait. Daarnaast wordt ingegaan op de rol die Oracle Integration Cloud Service hierin zou kunnen spelen om het applicatie integratie proces te vereenvoudigen.