Kennisportal
Kennisportal is een kennisplatform met een focus op de brede doelgroep Business en IT.

Verbeterde zichtbaarheid voor snellere en betere beslissingen dankzij NetSuite

Empowering your IT-services firm for excellence amid change

IT-dienstverleners zijn tegenwoordig niet meer weg te denken en dankzij hybride bedrijfsmodellen worden steeds meer bedrijven dienstverlener. IT-dienstverleners hebben echter unieke operationele en bestuurlijke behoeftes. Deze behoeften vragen om op maat gemaakte oplossingen.

Daarnaast worden IT-dienstverleners worden steeds complexer. Ze hebben vaak complexere bedrijfsmodellen en bieden verschillende diensten aan in verschillende regio’s. Voor internationale organisaties met meerdere filialen en dochterondernemingen kan het heel lastig en ingewikkeld zijn goed zicht te houden op projecten, budgetten en alle verschillende resources.

De voordelen en mogelijkheden van NetSuite

NetSuite helpt IT-dienstverleners de zichtbaarheid binnen de gehele organisatie te verbeteren zodat zij sneller betere beslissingen kunnen nemen. NetSuite focust zich met name op de strategische gebieden:

  • Internationale uitbreiding: Het vereenvoudigen en automatiseren van processen voor bijvoorbeeld dochterondernemingen en deelprojecten
  • Future proofing: Wanneer bedrijven groeien wordt het steeds duurder om dingen handmatig te doen. Door taken te automatiseren en intelligente systemen in te zetten maakt wordt het eenvoudig om dagelijkse taken te dankzij “intelligente automatisering”.
  • Gediversifieerde groei: Groei is noodzakelijk, en de beste manier om te groeien is door te blijven innoveren. Dit wordt ondersteund door bijvoorbeeld SuiteBilling, een cloud-based order-to-billing-to-revenue-oplossing.

NetSuite heeft altijd de focus gehad op het helpen van kleine bedrijven groot te worden, en richt zich daarnaast steeds meer op het helpen van grote bedrijven zodat zij flexibel en agile kunnen blijven. NetSuite heeft uitgebreide mogelijkheden en tools die op maat zijn gemaakt voor IT-dienstverleners. En er komen nog veel meer tools aan. In deze whitepaper gaan we dieper in op de mogelijkheden en voordelen van NetSuite voor IT-dienstverleners, onder andere aan de hand van klantervaringen. Meer weten? Download dan geheel vrijblijvend de whitepaper ‘Best outcomes: Empowering your IT Services firm for excellence amid change’.