Kennisportal
Kennisportal is een kennisplatform met een focus op de brede doelgroep Business en IT.

Verbeter klantenbinding én de beveiliging van persoonsgegevens

Zo verhoog je AVG-proof je klanttevredenheid

Wie zit er nog te wachten op een generieke aanbieding? Het gaat nu niet meer om zoveel mogelijk klanten te bereiken, maar ze zo goed mogelijk te bereiken. Op die manier krijg je nieuwe series aangeboden via Netflix en weet jouw favoriete online retailer wanneer het tijd is voor een nieuwe broek die past bij jouw levensstijl. De mogelijkheden met klantdata zijn eindeloos, maar toen kwam de AVG.

Zet de AVG een streep door moderne marketing?

De regels werden met de naleving van de AVG ineens een stuk strikter. Organisaties die aan de haal gaan met Persoonlijk Identificeerbare Informatie of data oogsten en inzetten zonder toestemming kunnen rekenen op hoge boetes. Hoe kun je dan toch je klanten die persoonlijke service bieden? In deze whitepaper laten de experts van Akamai je zien hoe je de klantloyaliteit verbetert met innovatieve, gepersonaliseerde online service zonder regels overtreden.

Valkuilen omzetten in kansen

Hoe gaan retailers eigenlijk met hun data om, wat zijn de valkuilen bij het bewaren van data en wat is de impact van de privacyregels? Lees de 10 essentiële ingrediënten om klantbetrokkenheid te optimaliseren en samen met je klanten de toekomst in te stappen. Een toekomst waarin zij de beste producten krijgen en jij ze zorgeloos de beste aanbiedingen doet. Verbeter de band met je klanten en haal meer uit je data met deze essentiële whitepaper.

 

Download de whitepaper
Download