Kennisportal
Kennisportal is een kennisplatform met een focus op de brede doelgroep Business en IT.

Veiliger en beter communiceren doe je zo!

7 tips om tijd te winnen

Af en toe lijkt het wel alsof je een halve werkdag kwijt bent aan het opsnorren van e-mailconversaties, het beantwoorden van chatberichten en het opsporen van de nieuwste versie van een document. Zonde van je tijd natuurlijk, daarom is het niet vreemd dat inefficiënte communicatie een bron van frustratie is bij managers en medewerkers. Gelukkig kan het ook anders, zoals je in deze whitepaper kunt lezen.

Ontdek 7 gouden tips die jouw organisatie op weg helpen bij het faciliteren van een snellere, veiligere en efficiëntere communicatie. We inspireren je alvast met 2 praktische tips.

Laat de keuze aan de medewerkers

Hoogwaardige gesprekken zijn de basis van een effectieve communicatie. Soms is dat een face-to-face gesprek, maar steeds meer schakelen we technologie in om te communiceren. Handig en snel, alleen is niet iedere vorm van digitale communicatie geschikt voor elke situatie. Het is daarom belangrijk om medewerkers verschillende mogelijkheden aan te bieden: bijvoorbeeld videovergaderen, chatten of bellen. Elke medewerker heeft de mogelijkheid om het communicatiemiddel te kiezen dat op dat moment past bij zijn of haar situatie.

Centraal informatieverzamelpunt

Kosteninventarisatie, een sales dashboard en de verjaardagskalender van de afdeling. Hoe fijn zou het zijn als dit allemaal op één plek te vinden is? Door Microsoft Teams in te zetten kan je alle data uit SharePoint of OneDrive snel en eenvoudig delen in een chat- of Skypegesprek. Je hoeft dus niet meer eindeloos heen-en-weer te mailen na de zoveelste correctieronde van je document, iedereen heeft snel toegang tot het originele document.

Met Microsoft Teams zorg je ervoor dat medewerkers kunnen communiceren met collega’s, ongeacht de devices of platforms die ze gebruiken. Microsoft Teams werkt op Windows en Mac, iOs, Android en Windows voor mobiele apparaten. Download de whitepaper 7 manieren voor sneller, efficiënter en veiliger communiceren en geef de productiviteit in jouw organisatie een boost!