Kennisportal
Kennisportal is een kennisplatform met een focus op de brede doelgroep Business en IT.

Veilige e-mails ontvangen en sturen in Office 365

Met Advanced Threat Protection houdt u cybercriminelen buiten de deur

Via e-mailberichten kunnen malware en virussen gemakkelijk uw organisatie binnen worden gesluisd. Als uw organisatie werkt in Office 365, biedt deze omgeving sowieso al beveiliging tegen securitydreigingen van buitenaf. Maar hackers worden steeds slimmer en gewiekster. Hoe zorgt u dat uw organisatie niet het slachtoffer wordt van cybercriminaliteit? Met Microsoft Advanced Threat Protection is het ontvangen en versturen van veilige e-mails, nu en in de toekomst, gegarandeerd.

Veilig e-mailen in Office 365

Als u Office 365 al gebruikt in uw organisatie, is e-mail sowieso al beveiligd tegen spam, virussen en malware dankzij Exchange Online Protection (EOP). Om het hoofd te kunnen bieden aan de steeds geavanceerdere aanvallen van steeds slimmer wordende hackers, is een upgrade van deze beveiliging in het leven geroepen. Het antwoord van Microsoft hierop is Advanced Threat Protection (ATP).

Wat is Advanced Threat Protection (ATP)

ATP is een cloud-based e-mail filteringsdienst die extra bescherming biedt tegen op de loer liggende cyberdreiging. Bekende malware en virussen worden opgespoord en berichten waarin deze zich schuil zouden kunnen houden, gestopt. Daarnaast spoort ATP ook nieuwe, onbekende cyberdreigingen op. Zo worden steeds slimmer wordende cybercriminelen buiten de deur van uw organisatie gehouden.

Hoe werkt het?

URL tracking en rapportagemogelijkheden geven inzicht in verhoogde cyberdreiging en in de security-risico’s die uw organisatie loopt. Onveilige URL’s worden bijvoorbeeld gedetecteerd en ‘onklaar’ gemaakt zodra een van uw medewerkers erop klinkt. Ook worden bijlagen gescand en geblokkeerd als deze niet door de veiligheidscheck heenkomen.

Lees in deze uitgebreide whitepaper alles over de precieze aanpak en voordelen die beveiliging van ATP biedt, tot en met hoe u een veilige link- en veilige bijlagen-omgeving kunt inrichten. Ook staat hierin uitgelegd hoe het veilige rapporteren en tracken precies werkt. Zet de eerste stap naar een extra veilige e-mailomgeving en download deze whitepaper!

 

Download de whitepaper
Download