Kennisportal
Kennisportal is een kennisplatform met een focus op de brede doelgroep Business en IT.

Van start-up naar scale-up met deze 5 methoden

Verhoog jouw schaalbaarheid en behaal succes

Het lukt maar een klein gedeelte van de vele ondernemers: binnen 5 jaar uitgroeien tot een scale-up met daarbij minimaal 10 miljoen dollar aan omzet. Een belangrijke oorzaak van het uitblijven van de benodigde groei bij veel startups, is gebrek aan schaalbaarheid binnen de organisatie. Download daarom dit E-book en ontdek welke 5 methoden jij moet inzetten om jouw snelgroeiende bedrijf schaalbaar te maken en succes te behalen.  

Van start-up naar scale-up 

Jouw succes is afhankelijk van het gemak waarmee je jouw systemen kan uitbreiden met meer snelheid, verwerkings- en opslagcapaciteit. Het systeem moet snel, efficiënt en overal op voorbereid zijn. Zo kan jouw bedrijf in blijven spelen op veranderingen in de markt. Hier krijg je alvast een kleine sneak peak van de 5 methoden waarmee jij jouw schaalbaarheid verhoogt: 

  1. De motivatie van medewerkers verhogen: mensen lijken misschien het minst schaalbare element binnen je bedrijf. Niets is minder waar! Uiteindelijk zijn het jouw medewerkers die innovatieve en efficiënte manieren van werken vinden en zo bestaande processen verbeteren.  

  1. Automatisering: Door repetitieve taken te automatiseren, hebben jouw medewerkers meer tijd over voor het bedenken van creatieve oplossingen voor ingewikkelde problemen of voor het innoveren van bestaande processen. 

Groei door in de ‘unicorn’ die je bent 

Wil jij makkelijk technologisch opschalen en tegelijkertijd je IT-professionals inzetten om innovaties en optimalisaties te ontdekken? Tijd voor verandering! Download dan nu dit E-book waarin 5 beproefde methoden worden uitgezet waarmee je de schaalbaarheid van jouw snelgroeiende bedrijf verhoogt en de ‘unicorn’ status snel behaalt.  

 

Met deze download gaat u akkoord met de Privacy Statement van Kennisportal.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wortell

Wij maken organisaties klaar voor de uitdagingen van de toekomst. Zodat zij gemakkelijker hun werk kunnen doen. Overal, altijd en op elk apparaat.

Lees verder

 

Bezoek de website