Kennisportal
Kennisportal is een kennisplatform met een focus op de brede doelgroep Business en IT.

Uw bedrijf klaar voor de cloud met Microsoft Cloud OS

Cloud optimize your business – Windows Server 2012 R2

De razendsnelle veranderingen in de informatietechnologie zorgen ervoor dat we anders moeten kijken naar de benadering ervan: de cloud speelt een steeds belangrijkere rol waar u niet meer omheen kunt. Microsofts visie voor dit nieuwe IT-tijdperk is om een gedegen en betrouwbaar platform te bieden voor infrastructuur, apps en data. Microsoft noemt dit het Cloud OS.

Het Cloud OS is het platform dat een brug slaat tussen datacenters en de publieke cloud van Microsoft. Het is een OS dat doet wat een traditioneel besturingssysteem doet (namelijk het managen van applicaties en hardware), maar dit doet het tegelijkertijd op het niveau van cloud computing. Het Cloud OS is wat dat betreft een modern platform waarmee bedrijven hun huidige serveromgeving om kunnen vormen tot een elastische, schaalbare en vooral betrouwbare cloud-infrastructuur, waarmee ze snel en gemakkelijk de modernste applicaties kunnen beheren over verschillende platforms en op verschillende locaties.

Aan de basis van het Cloud OS ligt Windows Server 2012 R2. Enkele nieuwe en verbeterde kenmerken van dit serversysteem:

  • Enterprise-class: met de krachtige basis schaalt u uw business op naar de cloud. Het uitrollen en het beheer van diverse IT-services wordt u hiermee bijzonder gemakkelijk gemaakt.
  • Eenvoudig en kosteneffectief.
  • Gericht op de ontwikkeling, uitrol en het gebruik van apps.
  • Oog voor de eindgebruikers: Windows Server 2012 R2 geeft uw werknemers toegang tot de juiste bronnen met behulp van de devices die ze zelf kiezen.

In de whitepaper ‘Cloud optimize your business – Windows Server 2012 R2’ wordt uitgebreid ingegaan op de mogelijkheden van Cloud OS met als basis Server 2012 R2. Er is aandacht voor server- en desktopvirtualisatie, opslag en networking. Ook worden gekeken naar het servermanagement, alsmede de mogelijkheden van het web- en applicatieplatform. Ook bespreekt het de toegangs- en informatiebeveiliging van uw data. Download deze paper vandaag nog geheel vrijblijvend.

 

Download de whitepaper
Download