Kennisportal
Kennisportal is een kennisplatform met een focus op de brede doelgroep Business en IT.

User Environment Management: welke oplossing past het beste?

Choosing Your User Environment Management Solutions

UEM (User Environment Management) oplossingen maakt een steeds groter deel uit van het algemene framework om de desktop ervaring van de gebruikers te vereenvoudigen en verbeteren. Voor de IT besluitvormers is het nu de taak om een juiste beslissing te maken tussen alle aanbieders.

Eigenschappen van UEM
Wanneer gekeken wordt naar een UEM oplossing is het belangrijk te begrijpen wat de benodigdheden zijn voor de organisatie. Zo zal ook begrepen moeten worden dat “profile management” niet hetzelfde maar dat het een onderdeel is van UEM. Een UEM-oplossing moet aan een aantal voorwaarden voldoen. Een juiste UEM oplossing heeft de volgende eigenschappen:

  • Personalisatie mogelijkheden
  • Een beleid
  • Privileges/Security
  • User environment analytics
  • Performance
  • Bestand sync-and-share

UEM oplossingen zorgen ervoor dat gebruikers binnen de organisatie productiever worden in een veilig, efficiënt en flexibel framework. UEM is een uitgebreid pakket van mogelijkheden dat veel verder gaat dan het “simpele” profile management.

De whitepaper
Download de whitepaper voor meer informatie over het onderwerp User Environment Management. De whitepaper gaat dieper in op wat UEM voor de organisatie kan betekenen door de gebruikers productiever te maken in een veilig, efficiënt en flexibel framework. Lees de whitepaper geheel vrijblijvend.

 

Download de whitepaper
Download