Kennisportal
Kennisportal is een kennisplatform met een focus op de brede doelgroep Business en IT.

User Environment Management Smackdown

User Environment Management oplossingen

Virtualisatie is vandaag de dag een van de meest gebruikte termen in de IT-industrie. Er zijn tal van vormen van virtualisatie, waar netwerk-, opslag, server, desktop en applicatie virtualisatie de meest voorkomende zijn. Om de Application en Desktop Delivery infrastructuur te beheren en te behouden is het noodzakelijk om de gebruikersomgeving goed te managen.

Deze whitepaper gaat hier dieper op in met een uitgebreid overzicht van User Environment Management oplossingen. In deze whitepaper worden onder andere de volgende vragen beantwoord:

  • Wat is User Environment Management?
  • Welke voor- en nadelen van UEM zijn er?

Daarnaast wordt een vergelijking gemaakt van verschillende UEM-vendors en hun oplossingen en een uitgebreid overzicht gegeven van bijbehorende functionaliteiten. Hierbij ligt de focus op oplossingen die een belangrijke rol (gaan) spelen in Application & Desktop Delivery en in de creatie van een Dynamic Desktop Environment.

Download de whitepaper
Download deze zeer uitgebreide whitepaper waarin een overzicht wordt gegeven van verschillende UEM vendors en -oplossingen en bijbehorende features en functies.

 

Download de whitepaper
Download