Kennisportal
Kennisportal is een kennisplatform met een focus op de brede doelgroep Business en IT.

Uploaden en delen van video’s in je organisatie

Microsoft Stream

Uploaden en delen van video’s in je organisatie voor het optimaliseren van communicatie, betrokkenheid en kennis. Dat is Microsoft Stream.

SPEYK houdt je op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen rondom Office 365, zodat jij de tools en diensten in Office 365 optimaal in kunt zetten voor een succesvolle werkdag.

Zakelijk gebruik van video.
Video is tegenwoordig ook zakelijk gezien één van de meest krachtige tools om te verbinden en te communiceren (trainen, promoten, samenwerken, kennisdelen en meer). Op 18 juli 2016 is er een gratis preview van Microsoft Stream gelanceerd. Het doel van Microsoft is door middel van deze video-dienst voor organisaties de communicatie en samenwerking onder medewerkers te optimaliseren en eenvoudiger te maken.

Bedrijfsprocessen helder communiceren.
Video is een belangrijk onderdeel aan het worden binnen zowel bedrijven als het onderwijs. Denk hierbij ook aan bedrijfsprocessen. We zien steeds vaker het gebruik van video in workflows. In plaats van processen te beschrijven; voeg een video toe aan de flow zodat jouw medewerkers sneller en beter informatie opnemen.

Plaats onafhankelijk overleggen.
In het kader van plaats onafhankelijk werken, zien we het gebruik van live video toenemen, waardoor medewerkers plaats onafhankelijk kunnen communiceren en overleggen.

Slim zoeken en beheersbaar.
Verder biedt Microsoft Stream de functie Video search. Een intelligente zoekfunctie waar zelfs op gezichtsherkenning video’s te vinden zijn. In deze dienst is ook rekening gehouden met beheersbaarheid; IT kan video’s en content eenvoudig beheersen in het management gedeelte.

Gratis preview beschikbaar. Wees alvast op de hoogte van de mogelijkheden.
Wanneer je gebruik maakt van Office 365 is het mogelijk om alvast een preview te krijgen in Microsoft Stream. Bekijk de video voor een volledig uitleg van deze dienst en geef je daarna gratis op en ervaar de mogelijkheden.