Kennisportal
Kennisportal is een kennisplatform met een focus op de brede doelgroep Business en IT.

Update: Dynamics 365 integreren met jouw applicaties

Zo haal je meer uit Dynamics 365

CRM en ERP zijn het kloppend hart van jouw organisatie. Maar ze zijn natuurlijk niet de enige applicaties die van belang zijn voor jouw bedrijfsvoering. Bedrijfsprocessen overstijgen deze applicaties en zijn verweven met andere software binnen de organisatie. Daarom is het belangrijk om bij het implementeren van nieuwe software, zoals Dynamics 365, ook voldoende aandacht te besteden aan het samenbrengen van alle applicaties. Deze whitepaper vertelt in detail hoe je zorgt voor een naadloze integratie van Dynamics 365 met jouw bestaande IT-infrastructuur.

Op weg naar een volledige cloudmigratie

Wanneer bedrijven overwegen aan de slag te gaan met Dynamics 365 denken ze vaak enkel aan de migratie van hun CRM- en ERP-pakket naar de cloud. Het gaat echter een stuk verder; door te kiezen voor cloudbased ERP- en CRM-applicaties openen bedrijven de deur voor een volledige sprong naar de cloud. Een mooi moment om ervoor te zorgen dat jouw architectuur klaar is voor deze stap. Je wil natuurlijk niet na een aantal jaren concluderen dat jouw IT-infrastructuur groei belemmert in plaats van mogelijk maakt.

Zet integratie bovenaan de agenda

Ga jij in gesprek met een implementatie-partner of softwareleveranciers? Zorg er dan voor dat integratie bovenaan de agenda staat. Met een integratiestrategie draag je niet alleen bij aan het succes op korte termijn, je helpt ook om een verdere migratie naar de cloud in goede banen te leiden. Een goede integratiestrategie bestaat minimaal uit:

  • Een integratie-architectuur
  • Duidelijke en gestandaardiseerde implementatierichtlijnen

Experts aan het woord

In deze vernieuwde whitepaper beschrijven de experts van Codit hun integratie-aanpak en delen ze enkel vaak gebruikte integratie-patronen. Op basis van beslissingsbomen ontdek je welk platform het beste past bij jouw organisatie.

 

Download de whitepaper
Download