Kennisportal
Kennisportal is een kennisplatform met een focus op de brede doelgroep Business en IT.

Unified communications – Delivering new operational value

Unified Communications voor een efficiëntere en productievere organisatie

Unified Communications (UC) is kort gezegd geïntegreerde communicatie voor de optimalisatie van processen. Marktonderzoeken laten zien dat het dit ook doet en juist in deze tijd is optimalisatie van processen hetgeen organisaties naar op zoek zijn. In deze whitepaper staan twee vragen centraal en worden dan ook uitgebreid beantwoord. Wat is Unified Communications en wat is de waarde van video in Unified Communications?

UC is een snelgroeiende en aantrekkelijke investeringsmogelijkheid voor organisaties, ongeacht grootte of industrie. In deze whitepaper wordt een uitgebreide uitleg gegeven van wat UC precies is, welke technologieën er beschikbaar zijn en wat de waarde van video in UC is.

Aan de hand van verschillende case studies laat de whitepaper zien welke voordelen video voor de organisatie kan hebben. Hieronder valt het besparen op kosten, verbeteren van de productiviteit van gebruikers, het verbeteren van klantrelaties en van processen.

Download de whitepaper en krijg antwoord op de vraag wat Unified Communications precies is en welke waarde video hierin kan hebben voor de organisatie.