Kennisportal
Kennisportal is een kennisplatform met een focus op de brede doelgroep Business en IT.

Unified Communications: concrete tips

Tips voor een optimale implementatie van Unified Communications

De communicatie moet steeds sneller. Communicatie is niet langer tijd en plaats afhankelijk, maar moet overal en altijd mogelijk zijn. Unified Communications (UC) is hiervoor een uitstekende oplossing. Hoe kunt u Unified Communications optimaal inzetten voor nu en ook voor in de toekomst? Deze whitepaper geeft een aantal tips en trucs voor het inzetten van Unified Communications.

Wat zijn de voordelen van UC?
Snel communiceren is niet alleen een belangrijke wens van de gebruiker, maar ook een vereiste om als organisatie te overleven. Wat zijn de voordelen voor uw organisatie op het gebied van UC? In de whitepaper worden deze voordelen uiteengezet in vier criteria, welke zijn:

  1. Technische en economische effectiviteit (Kostenbesparing)
  2. Psychosociale effectiviteit (Productiviteitsverhoging)
  3. Maatschappelijke effectiviteit (Klanttevredenheid)
  4. Bestuurlijke effectiviteit (Flexibiliteit)

Wat zijn de veranderingen voor de organisatie?
Met UC in de organisatie veranderen ook langzaam de mogelijkheden van de werknemers. Samenwerken en vergaderen worden steeds meer toegepast. Steeds meer werknemers werken op afstand, waardoor het niet meer vanzelfsprekend is dat alle genodigden ook echt fysiek aanwezig zijn.

Download de whitepaper
Lees in deze whitepaper alles over Unified Communications (UC). Lees meer over de bovenstaande onderdelen, maar verderop in de whitepaper krijgt u ook een aantal concrete tips voor de implementatie van UC in de organisatie. Download de whitepaper geheel vrijblijvend!