Kennisportal
Kennisportal is een kennisplatform met een focus op de brede doelgroep Business en IT.

Unified beheer voor de Cloud OS met Windows System Center 2012 R2

Unified Management for the Cloud OS – System Center 2012 R2

Om te kunnen blijven innoveren moeten IT-organisaties hun flexibiliteit vergroten. Daarnaast hebben zij de uitdaging om efficiëntie te verbeteren en kosten te verlagen. Zonder dat dit ten koste gaat van de productiviteit.
 
Het Cloud OS
Via het Cloud OS biedt Microsoft een nieuwe visie op IT, gebaseerd op een consistent platform voor infrastructuur, applicaties en data. Het Cloud OS beslaat uw eigen datacenteromgeving, datacenters van service providers en Windows Azure. Dit maakt het mogelijkom eenvoudig en kosteneffectief uw bedrijf te optimaliseren.
 
Aan de hand van een modern platform van producten en diensten kunnen organisaties de huidige serveromgeving veranderen in een zeerflexibele, schaalbare en betrouwbare cloud-infrastructuur. Aan de hand van de software van het Cloud OS, kunnen organisaties snel en flexibel moderne applicaties bouwen en managen.
 
System Center 2012 R2
System Center 2012 R2 levert unified management en flexibele systeemadministratie voor het Cloud OS, door consistent beheer te bieden over on-premise, serviceproviders en Windows Azure omgevingen. Deze unieke aanpak, zoals uitvoerig besproken in de whitepaper, helpt organisaties hun datacenter te transformeren door onder meer de volgende attributen te leveren:
  • Enterprise-class
  • Simpel en kosteneffectief
  • Focus op optimalisatie van applicaties en workloads

Download de whitepaper "Unified Management for the Cloud OS – System Center 2012 R2" voor meer achtergrond.

 

Download de whitepaper
Download