Kennisportal
Kennisportal is een kennisplatform met een focus op de brede doelgroep Business en IT.

Uitdagende tijden vragen om nieuwe oplossingen in de zorg

Office 365 binnen de gezondheidszorg

Het zijn uitdagende tijden voor instellingen binnen de gezondheidszorg. Vanaf 2015 worden veel sociale taken en bevoegdheden van de rijksoverheid naar gemeenten overgeheveld. Deze verandering wordt vaak samengevat met de woorden ‘decentralisatie’ of ‘transities’. Dit is vanzelfsprekend van grote invloed op bestaande werkprocessen. De juiste manier om met deze veranderingen om te gaan is samenwerkingen op te zoeken en kennis en kunde te delen. Dit alles met het doel productiviteit te verhogen en efficiënter en effectiever te werken om resultaten te verbeteren. Maar hoe bepaalt u welke oplossingen het beste bij uw organisatie passen?

Efficiëntie kan op verschillende manieren gerealiseerd worden en een van de oplossingen is het verplaatsen van een aantal generieke diensten naar de public Cloud. Organisaties profiteren op die manier van de schaalgrootte en houden zo een duidelijk overzicht op de vaste kosten per maand. Investeringen in een eigen datacentrum worden gereduceerd terwijl de functionaliteit en flexibiliteit juist toeneemt.

Deze whitepaper gaat dieper in op Office 365 binnen de gezondheidszorg met als doel om u te helpen bij het realiseren van uw eigen doelstellingen en inzicht te geven in de nieuwe mogelijkheden. Zo wordt er onder andere informatie gegeven over diverse onderwerpen die inspelen op de eerder genoemde veranderingen in de gezondheidszorg. Zo worden onder andere de volgende onderwerpen aangesneden:

  • Direct kosten besparen op IT-diensten;
  • De zekerheid van de juiste beveiliging en privacy;
  • Beveiligen van informatie;
  • BitLocker-technologie: de sleutel naar volledige bescherming van uw belangrijkste data;
  • De juiste tools voorhanden voor snelle communicatie;
  • Verander uw manier van werken met Office 365;

Download de whitepaper
Download de whitepaper en laat u met dit document informeren over Office 365 en diverse onderwerpen die inspelen op de eerder genoemde veranderingen in uw branche, die u mogelijk helpen bij het nemen van de juiste beslissingen.

 

Download de whitepaper
Download