Kennisportal
Kennisportal is een kennisplatform met een focus op de brede doelgroep Business en IT.

Tribal Agency sluit partnership met Ibexa DXP-Software

Als eerste technisch implementatie partner in Nederland sluit Tribal een partnership met softwarebedrijf Ibexa. Ibexa DXP-software is een flexibel en innovatief DXP-platform en stelt bedrijven in staat toonaangevende online content en commerce platformen te lanceren.

Tribal Agency richt zich met voornamelijk op het helpen van bedrijven te laten groeien door full service marketingoplossingen. Hieronder valt ook technology en development. Samenwerken met Ibexa is dan ook stap die goed past bij de ambities van Tribal, waar Ibexa voornamelijk wordt ingezet voor complexe en technische vraagstukken zal het WordPress CMS uiteraard ook nog steeds ingezet worden.

Ibexa beschikt over een sterk fundament

De software bestaat uit drie modules, die elk de middelen bieden die nodig zijn om online-ervaringen te leveren en e-commerce-inkomsten te laten groeien: Ibexa Content, Experience en Commerce. Met een focus op het leveren van effectieve content, het aanbieden van gepersonaliseerde customer journeys en het faciliteren van multi-channel aankopen, zorgt de digital experience software van Ibexa voor een revolutie in B2B sales. Bij Ibexa en Tribal staat een perfecte gebruikservaring voorop.

“Ibexa heeft een zeer sterk en volwassen product met veel technische mogelijkheden op één van de betere frameworks: Symfony. Dit stelt ons nog meer in staat om complexe websites of shops te realiseren. Het gesloten partnership is perfect voor onze klanten die ongehinderd verder willen groeien.”

Simon Kriek, Business Development Director bij Tribal Agency

Over Tribal Agency

Met twintig jaar online ervaring en +40 proactieve, flexibele specialisten helpt Tribal Agency inmiddels +200 klanten op het gebied van web development, content- en online marketing. Met deze full-service marketingpropositie werkt Tribal vanuit de kantoren in Amsterdam en Den Bosch voor onder andere Microsoft, HSO International, Credit Agricole en vakbond FNV. Tribal gelooft in samen groeien, met nieuwsgierigheid en durf als pijlers.

Over Ibexa

Ibexa’s Digital Experience Platform (DXP en personalisatie platform) stelt organisaties in staat concurrerend te blijven en nieuwe producten én diensten eenvoudig te lanceren via het platform. Naast DXP beschikt Ibexa ook over een hoogwaardige CDP (customer data platform). Met de hulp van gecertificeerde en getrainde partners – bureaus zoals Tribal Agency – wordt vooruitgang geboekt in de digitale transformatie en implementatie van de Ibexa Software. Inmiddels wordt de betrouwbare DXP-software toevertrouwd door diverse enterprise klanten zoals Crédit Agricole, Hibu en Whirlpool.

Ibexa, opgericht in 1999, heeft zijn hoofdkantoren in Oslo en Noorwegen, én kantoren in Duitsland, Frankrijk, Verenigd Koninkrijk, Spanje, Polen, VS, Japan en sinds 2022 ook in Nederland (Amsterdam).

Ibexa's Digital Experience Platform (DXP) stelt organisaties in staat concurrerend te blijven, hun inkomstenstromen te optimaliseren, nieuwe producten en diensten te lanceren en digitale strategieën te testen. Met Ibexa's DXP kunnen B2B bedrijven verkoopstrategieën transformeren en frictieloze koopervaringen opbouwen op een duurzame, kosteneffectieve en snelle manier.

Lees verder

 

Bezoek de website